مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت سایر وراث در خصوص اموال غیرثبتی متوفی

سلام
پدر بنده بتازگی فوت شده اند، ایشان در زمان حیات خود، یکسری از دارایی های خود را بسته به صلاحید مشخص، بنام یکی از فرزندان که در واقع همراه و کارگزار ایشان در امور کسب و کار برای تسهیل مراودات مالی بوده اند زده اند، میخواستم بدانم آیا پس از فوت ایشان بقیه وراث می توانند مخالفت نموده و ادعایی در خصوص آن اموال پدر داشته باشند یا خیر؟

تشکر فراوان

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی اموال توسط شخص پدر و با اختیار ایشان و از طریق قانونی و رسمی ب فرزند انتقال داده شده باشد خیر مخالفت جایگاهی نخواهد داشت مگر اینکه بتوانید اثبات نمایید ک انتقال صرفا جهت انجام امور بوده باشد کان نیز مشکل است

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. خیر ایشان در زمان زنده بودن و سلامت عقل اقدام به انتقال اموال خود به ایشان کرده اند لذا هیچکس نمیتواند صحت معاملات ایشان را زیر سوال ببرد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به مدارک انتقال دارد. اصل بر صحت بیع است مگر خلاف آن ثابت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نسبت به اموالی که بهدنام برادرتان شده نمی توانید ادعای سهم الارث کنید مگر با دلایل مثبته بتوانید صوری بودن انتقال ها را ثابت کنید که امری دشوار است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
نیاز به اثبات انتقال اموال در راستای مسائل کاری دارد و اینکه قصد تملیک اموال به برادرتان را نداشته اند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند زده باشد خیر
مگر ادعای محجور بودن پدر را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه پدر در زمان حیات خود اقدام به نقل و انتقال کرده است بنابراین هر یک از وراث نمی‌توانند بعد از فوت ایشان نسبت به این نقل و انتقالات ادعایی داشته باشند؛ چرا که پدر شما حق هرگونه تصرف در مایملک خود را در زمان حیات داشته‌اند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال طرح شده تکرار شده است و در گذشته به طور کامل و دقیق جواب داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و جوابگویی صورت گرفته است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال بارها تکرار شده است و جوابگویی به نحو کامل صورت گرفته است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق ادعا دارند ولی اثبات آن دشوار است

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اموالی که پدر در زمان حیات منتقل کرده جزء ارث محسوب نمی شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگرهم ادعایی داشته باشند قابل دفاع است

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

خیرنمی توانند مگراینکه ثابت شود قصدورضا درانتقال مبیع نبوده که اثباتش سخته
البته ورثه می توانند برای دریافت ثمن معامله به انتقال گیرمده مراجعه وطرح دعوی حقوقی نمایند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکرار شده است. همانطور که در گذشته اذعان شد به دلیل اینکه پدر در زمان حیات خود اقدام به نقل و انتقال کرده است بنابراین هر یک از وراث نمی‌توانند بعد از فوت ایشان نسبت به این نقل و انتقالات ادعایی داشته باشند؛ چرا که پدر شما حق هرگونه تصرف در مایملک خود را در زمان حیات داشته‌اند.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام خیر مگر اتبات کنید انتقال جهت انجام امور تسهیل در کسب و کار بوده

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام خیر بایستی اتبات شود انتقال صرفا جهت تسهیل در امور بوده

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سللم راجع به اموالی که به نام کرده اند خیر

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام
قانونا معاملات شخص متوفی که در زمان حیات خویش انجام داده نافذ و معتبر میباشد حال اگر وراث ادعایی داشته باشند باید ان را در مراجع ذیصلاح مطرح نمایند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی این امکان وجود دارد پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

سلام خیر هر شخصی در زمان حیات می تواند اموالش را به هر کس می‌خواهد ببخشد و یا انتقال دهد و بعد از مرگ ایشان ورثه نمی‌توانند ادعایی نمایند.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در صورت نقل و انتقال رسمی یا قابل اثبات خیر

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اصولا خیر مگر در موارد استثنائی که از سوال شما چنین مواردی بر نمی آید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر چون انتقالات در زمان حیاتشان بوده ، وراث نمی توانند نسبت به ان مخالفتی داشته باشند.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله با عناوین مختلف می توانند مدعی شوند

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

یک سوم از اموال قابل قبول هست نسبت به مابقی منوط به رضایت وراث هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اصل بر صحت معاملات است مگر صوری بودن یا حجر پدر ثابت شود

سید سجاد میرکاظمی

جناب آقای سید سجاد میرکاظمی :

الناس مسلطون علی اموالهم خیر مختار بوده انتقال داده است.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

اگر انتقال اموال به صورت عادی انجام گرفته باید در دادگاه تنفیذ بشن ولی اگر رسما منتقل شده اند ایرادات احتمالی ورثه مردود و مخدوش هستند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در زمان زنده بودن ایشان می‌توانسته هر چقدر از دارایی خود را که صلاح بداند منتقل کند

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

سلام خیر نمیتوانند. فرد در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
خیر مگر اینکه مدعی شوند در زمان معامله پدر محجور بوده و نمیتوانسته معامله نماید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام در صورت نداشتن منع قانونی انتقال موردی ندارد

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

.با سلام،
هر شخص در حین حیات می تواند اموال خویش را به هرنحویی مدیریت و منتقل نماید و هیچ گونه محدودیتی ندارد و پس از مرگ وی وراث قانونی وی نمی‌توانند نسبت به انتقالات در زمان حیات وی متعرض شوند مگر اینکه وی به‌هر نحویی صلاحیت انتقال نداشته باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق و کامل بررسی کنیم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون در زمان حیات می‌توانند هر نقل وانتقالی انجام دهند

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

سلام خیر نمیتوانند در زمان حیات هرسخصی اختیار دارد در خصوص اموال خود هر تصمیمی را به صلاحدید خویش بگیرد

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام خیر اقدامات مرحوم در زمان حیات نافذ است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر چنانچه در زمان حیات اموال خود را به شخصی منتقل نمایند دیگر اموال جز ترکه محسوب نمیگردد مگر در موارد استثنایی که نیاز به اثبات دارد و بسیار مشکل اثبات میگردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر هیچ ورثه ای نمی‌تواند در این مورد ادعایی داشته باشد

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
خیر این ادعا از درجه اعتبار ساقط است.

سپیده محمدی مزرعه

سرکار خانم سپیده محمدی مزرعه :

درود
در خصوص اموالی که قبل از فوت با رضایت مالک انتقال داده شده نمیتواند ادعایی مطرح کرد مگر اینکه محجوریت انتقال دهنده در زمان انتقال به اثبات برسد
حتی در صورتی که اموال هبه شده باشند نیز پس از مرگ برای وراث حق رجوع نیست.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير بايد مطابق شرع و قانون بين تمامي وراث كما فرض الله و الرسول تقسيم شود

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام
خیر زمانیکه فرد در زمان حیات خود با سلامت عقل و اختیارخویش اموالی را به ورثه یا غیر ورثه میبخشد یا انتقال میدهد معتبر است. مگر اینکه شما اثبات کنید پدر قصد تملیک نداشته است یا اینکه جهت پیگیری امورات اموال را بنام ایشان زده و قصد تملیک نداشته است که اثبات اینها بسیار دشوار میباشد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

اشخاص در زمان حیات اختیار دارند هر گونه دخل و تصرفی در اموال خود نمایند.
خیر ورثه بعد از فوت نمی توانند ادعایی داشته باشند

مهرداد ابراهیم زاده

جناب آقای مهرداد ابراهیم زاده :

با سلام . چنانچه به صورت یکی از عقود مندرج در قانون مانند بیع یا صلح انتقال داده باشند خیر اما اگر به صورت وصیت منتقل کرده باشند بله میشود کاری کرد .

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

ممکن است سایر وراث بتوانند ادعای حجر یا سوء استفاده از نفس پدر را کنند که البته اثبات آن با دادگاه هست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چنانچه بنام شما شده باشد نمیتوانند مگر اثبات حجر پدر