مشاوره حقوقی رایگان - امنیت جانی

اینجانب مستاجر میباشم که صاحب خانه بنده در طبقه پایین میباشد که از طرف صاحب خانه مورد ضرب وشتم قرار گرفته ام که اینجانب منزل را به همراه خانواده ترک نمودم خانواده ام امنیت جانی ندارد وپول رهن و نمیده تکلیف من چیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید ابتدا قرارداد اجاره فسخ گردد یا با توافق طرفین اقاله گردد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

مطالبه رهن منوط به اتمام تاریخ قرارداده و اگه مالک راضی به فسخ نباشه
برای فسخ قرارداد باید عدم امکان استفاده رو به دادگاه ثابت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه عدم انتفاع از عین مستأجره به منصه ظهور رسیده است امکان فسخ قرارداد اجاره به وجود آمده است و شما با فسخ یکطرفه قرارداد می‌توانید مبلغ رهن را مطالبه بفرمائید.