مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از طرف

باسلام ، سه شب پیش داداشم با موتور تصادف کرد که 16 سال سن دارد ، پس از گرفتن عکس واینها و اصرار راننده گفت که رضایت بدین ماشین بنده نره پارکینگ ، منم به عنوان برادرش قبول کردم ، اما الان طرف به تعهداتی که لفظا گفته واقف نیست ، موقع رضایت هم بنده نرفتم داداشم هم نرفت ، پدرم هم نرفت که در پاسگاه امضا بزنیم ، یکی از همکارای داداشم امضا زده ، آیا میتونم از راننده شکایت کنم یا خیر ؟!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان شکایت وجود خواهد داشت و اعلام نمایید که شما رضایت نداده اید