مشاوره حقوقی رایگان - غرامت ناشی از کار

با سلام و خسته نباشید، بنده حدودا 14ماه در یک کارگاه مشغول بکار بودم که در این مدت به دلیل استاندارد نبودن کارگاه دچار دیسک کمر شدید شده و تقریبا دیگه قادر به کار کردن نیستم، و اینکه کارفرما بنده رو بیمه نکرده بود و به راحتی از کار اخراجم کرد، اینجانب برای گرفتن حق و حقوق خود از کارفرما طرح شکایت کردم از اداره کار ولی برای غرامت دیسک کمرم نمیدونم چکار کنم البته مدارک پزشکی دارم که در طول کار در آن کارگاه دچار آسیب شده ام

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه دلیل اثباتی بر اینکه در اثر کار این اتفاق براتون حادث شده دارید میتونید از طریق دادگاه اقدام نمایید