مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر در کار

سلام وقت وکلا عزیز بخیر
بنده در یک شرکت توزیع مواد غذایی مشغول کار بودم و در حال حاضر دو ماه هست از این شرکت اومدم بیرون به علت سنگینی کار و کمر درد گرفتن
یه هفته بعد از عدم همکاری رفتم دکتر گفت کمرت آسیب دیده و تازه نوبت MRI داشتم و امروز به دکتر نشون دادم گفت دیسک کمره و راهنماییم کرد که از این شرکت شکایت کنم
با این اوصاف میشه من از این شرکت شکایت کنم و غرامت آسیب دیدگی کمرمو ازشون دریافت کنم؟
ممنون از وقتی که میزارید?

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ایجاد صدمات وارده در حین انجام کار باشد می توانید شکایت خود را طرح نامه در غیر اینصورت نتیجه حاصل نخواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به شرطی که رابطه ی سببیت اثبات شود بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر طرح شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به شرطی که رابطه ی سببیت اثبات شود بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید و مدارک پزشکی خود را ارائه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر آسیب دیدگی در حین کار را اثبات کنید می توانید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام اگر حادثه و آسیب دیدگی در حین کار اثبات شود اقامه دعوا کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام به نظر طرح شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شرطی که رابطه ی سببیت اثبات شود بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید ثابت کنید دیسک کمر به علت حادثه حین کار بوده است . فرسایش جسم بطور کلی برای همه هست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر ثابت کنید که آسیب دیدگی در حین کار بوده می توانید شکایت نمایید