مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تاریخ فوت با سم شناسی یا آسیب شناسی

با عرض سلام و خسته نباشید
اگر پزشکی قانونی شهرستان توانایی تشخیص تاریخ فوت را نداشته باشد آیا موظف است مورد را به مرکز استان ارجاع دهد ؟اگر ارجاع نداده باشد و تاریخ فوت را زده باشد نامعلوم آیا تخلف کرده؟ چون فکر میکنم با روش هایی مثل سم شناسی و آسیب شناسی می‌توان تاریخ فوت را تعیین کرد اما دکتر پزشکی قانونی کار خودش را راحت کرده به مرکز استان ارجاع نداده و باعث شده به دلیل تاریخ فوت نامعلوم وارث متوفی به مشکل بخورد (برای حصر وراثت و پرداخت مالیات بر ارث)
اگر بخواهیم از ایشان شکایت کنیم به کدام ماده قانونی باید استناد کنیم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید دادخواست الزام به طرفیت سازمان پزشکی قانونی اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید ببه نظر پزشک اعتراض کنید و تقاضای کارشناسی سه نفره نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تشخیص نداد می توانید اعتراض کنید

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

سلام شما میتوانید به نظر پزشک اعتراض و تقاضای ارجاع به کمیسیون پزشکی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست دادخواست بدهید پزشکی قانونی را طرف دعوا قرار دهید تا ایشان را ملزم کنید تاریخ فوت در نظر بگیرند