مشاوره حقوقی رایگان - احتمال ابطال سند

باسلام
بنده آپارتمانی را در سال1394 از دارنده سند تک برگی ملک خریداری کردم. و همان زمان نسبت به صدور سند تک برگی اقدام کرده و آن را دریافت نمودم -لیکن در سال اخیر شخصی بایک سند وکالتی ادعای مالکیت آپارتمان را دارد .سئوالم اینجاست که آیا با این سند وکالتی این شخص میتواند نسبت به ابطال سند اینجاب اقدام نماید.و رای احتمالی دادگاه چگونه خواهد بود؟
لازم به ذکر است که مالک قبل از بنده نیز دارای سند تک برگی مالکیت بود.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معمولا خیر. جهت هرگونه اظهارنظر دقیق تر موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اینکه چه حکمی صادر خواهد شد تماما وابسته به مدارک موجود در پرونده و نیز دفاعیات طرفین دارد تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود