مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نفقه

با عرض سلام بنده بابت دریافت نفقه ماه 200هزار تومن با همسرم توافق کردم ایشان متاسفانه به موقع پرداخت نمیکنه رفتم شورای حل اختلاف میگه که تا 6ماه پرداخت نکرد میتونی اجرائیه بگیری چه کار کنم ایشان کارمند هست توانایی مالی خوبی داره؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید برای اقساطی که نداده تقاضای حکم جلب کنید تا پرداخت کند .

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
در صورت عدم پرداخت میتونی درخواست صدور اجراییه کنید و نیازی به سپری شدن مدت 6 ماه نیست مگر اینکه در توافق به نحو دیگه ایی مقرر شده باشه