مشاوره حقوقی رایگان - فیش حقوقی

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران ؛ همسایه طبقه پایین مون از من و پسرم شکایت کرده بود مبنی بر سرو صدای زیادی که داریم ، وبه دروغ در شکوئیه نوشته ، تهدید،توهین و ضرب و جرح، حالا روز گذشته پیامی برای پسرم امد، که به دادگاه مراجعه کنه، و زمانی که رفته ، بهش گفتن :باخودت فیش حقوقی و ضامن بیار . می خواستم بدونم اینکار به چه علتی می تونه باشه، یعنی میشه دادگاه بدون اینکه به ما خبری داده باشن رأی به مجرم بودن پسرم صادر کرده باشن ؟ ( از لطف شما سپاسگزارم )

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. معمولا برای شکایت های کیفری دادگاه از متهم تامین جهت حضور درجلسات دادگاه میگیرد. وبعد از رسیدگی وصدور رای بر تبرئه، وثیقه آزاد میگردد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

رای که ندادن.طبق قانون در دادسرا برای متهم قرار تامین صادر میشود.بنابراین جهت جلوگیری از بازداشت کفیل(ضامن)به همراه خود داشته باشید