مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

با سلام دیشب من معامله ای کردم و یک موتور را به قیمت 22/800 فروختم که 19/800 نقد و 3 تومان باقی مانده برای یکماهو نیم دیگر است که دیشب تا الان چک به نام من ثبت نکرده است ولی داخل قولنامه ذکر شده که 3 تومان باقی مانده در این تاریخ باید پرداخت شود(اما شماره چک قید نکردم داخل قولنامه)
خریدار پیام دادن که به دلیل خرید مغازه شاید موتور را فسخ کنم و چکی رو که هنوز ثبت نکردم رو بهم پس بده با پول و موتور رو تحویل میدم (فسخ از طرف خریدار)
من هم پولی که داده بودن رو ندارم و خرج کردم؛میتونم که معامله رو فسخ نکنم؟
و اینکه تا چه تاریخی میشه فسخ کرد رو هم داخل قولنامه ننوشتم میتونم که پول رو اقساطی برگردونم به دلیل فسخ از طرف خودش؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. میتوانید فسخ نکنید. و الباقی پول رانیز از طریق طرح شکایت در دادگاه از ایشان وصول کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله میتوانید
عقد بیع عقد لازم است و قابل فسخ نیست مگر طبق قانون قرارداد قابل فسخ باشد یا در قرارداد شرط فسخ شده باشد

در ‌موعد مندرج در ‌ چک ، دادخواست مطالبه وجه ‌چک به عنوان سند عادی و خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید