مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط بیمه خودرو توسط خریدار

باسلام و عرض ادب،بنده یه دستگاه ساینا فروختم که بیمه ثالثش اقساطی بوده توافق کردیم که خریدار پرداخت کنه،اگه پرداخت نکنه پای من گیره یا کسی که ماشینو خریده؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، بدهی بیمه نامه بر عهده شماست منتها چون قبول از سمت خریدار صورت گرفته در صورت عدم پرداخت می توانید با ارسال اظهارنامه ای نسبت به مطالبه وجه آن اقدام نمایید