مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو جلوی پنجره

سلام منزل ما قطعه جنوبی در یک کوچه بن بست 6 متری هست همسایه های ساختمان نوساز آن طرف کوچه که پارکینگ هم دارند خودرو خود رو مقابل دیوار منزل ما پارک می‌کند این در صورتی است که جلوی پنجره طبقه زیرزمین را می‌گیرد و روشنایی را از بین می‌برد میخواستم بدونم آیا میشه در این مورد به ایشان اعتراض کرد قبلا همسایه دیگر توقف می‌کردند که اعتراض کردیم و با این لحن که کوچه برای شهرداری است با ما برخورد کرد ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه باعث مزاحمت باشد بله

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کوچه معبر عمومی است ولی اگر باعث ایجاد مزاحمت میشود میتوانید اقدام کنید