مشاوره حقوقی رایگان - اداره ثبت

باسلام. بنده مهريه مو از اداره ثبت اقدام كردم! بابت يه پولي در بانك ، نيابت دادن به شهر ديگه ، حالا شوهرم رفته اون شهر يه اعتراض گذاشته رو پرونده ، حالا مي گن بايد جواب اين اعتراض رو بايد اداره ثبت مبدا پاسخگو باشه ! اداره ثبت مبدا هم مي گه جواب اعتراض رو بايد همون نيابت بده ؟ ؟ ؟
كدوم شون درست می گه ؟ ؟ ؟

پاسخ ها :

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

با سلام
در وهله اول برای توقیف موجودی حساب در بانک ، نیازی به نیابت به شهر دیگر نبوده و اجرای ثبت مبدأ می توانست به اداره حقوقی بانک مربوطه در شهر مبدأ ، توقیف موجودی حساب را اعلام نماید . در حال حاضر با وصف نیابت به شهر دیگر ، اداره ثبت مجری نیابت صرفا در حدود نیابت اعطاء شده از ثبت مبدأ دارای اختیار است و اگر در نامه نیابت به اعلام نظر نسبت به اعتراض اشاره شده باشد ثبت مقصد باید به اعتراض رسیدگی کند والا باید پس از توقیف وجه نزد بانک و اجرای کامل نیابت ، پرونده به ثبت مبدأ ارسال شده و اداره ثبت مبدأ به اعتراض رسیدگی نماید.