مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی در واتساپ

با سلام
بنده در شرکتی که کار میکردم برای اموزش یکسری مبانی حسابداری در سایت درج آگهی اگهی زدیم بعد یک خانم امدن اموزش شروع کردن بدون صحبت در خصوص هزینه و قرارداد و حتی اطلاعات بعد دوجلسه گفتن مریضم یا مادرم مریضه و .... چندین روز نبودن تا اینکه دیروز از بنده هزینه خواستن
و من که گفتم اصلا حرفی در خصوص هزینه نزدین فکر کردم رایگان هست شروع به فحاشی و الفاظ رکیک و توهین به بنده کردن از طریق چت واتساپ اخر هم گفتن شکایت میکنم میخواستم بدونم با شکایت به جایی میرسند؟
و اینکه به بنده فحاشی کردن من میتوانم علیه ایشان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اکر هنوز پیامها را پاک نکرده میتوانید شکایت کنید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

اگر فحاشی کردن به اتهام مزاحمت تلفنی میتونید پیگیری کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود با داشتن مستندات میتوانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایایی ایشان باید تادیه شود
هرکس که توهین کرده است نیز مجرم است و قابل شکایت و پیگیری است.