مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام سال 97 با عابر پیاده تصادف کردم من موتور داشتم و مقصر 50.50 شدیم اون بنده خدا رفت خسارتشو گرفت از صندوق ولی من چو پدر ومادرم به رحمت خدا رفتن تو همون سال ومدارکام کم شدن نتونستم برم ودیه بگیرم الان صندوق ابلغ زده برام 32 میلیون من باید بدم به صندوق میخواستم ببینم من هم میتونم واسه دیه خودم الان اقدام کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دیه شما را شخص مقصر پرداخت میکند. ودرصورتیکه صندوق بجای شما یا شخص مقصر دیه بدردازد،بعدا میتواند مبلغ را ازشما وصول کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید دیه خود را مطالبه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بنظر آری امکان پذیر است
دیه مشمول مرور زمان نمی‌شود.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بله میتوانیدمطالبا کنید