مشاوره حقوقی رایگان - قدرالسهم هر آپارتمان از زمین

سلام ما در ساختمون مسکونی زندگی می کنیم که 7 واحد دارد 6 واحد در طبقات ساختمون و 1 واحد به صورت غیرمجاز ساخته شده و بعد از ده سال بعد از رضایت سند گرفته. حالا اگر قصد ساخت و ساز داشته باشیم واحد زیرزمین از نظر ارزش ملک و قدرالسهم چگونه محاسبه می‌شود و چگونه متراژ این واحد محاسبه می شودواحد فوق 80 متر می باشد و واحدهای دیگه 44 و 60 متری هستن زیربنا 180 متر است؟ تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به عوامل مختلفی از جمله ارزش ملک، جانمایی ، مرغوبیت و… دارد.
این موارد بهتراست توسط کارشناس ساختمان بررسی گردد