مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام،12سال زندگی میکنم پسر10 ساله دارم همسرم بدون اطلاع من از شغل دولتی بیرون اومد و به دروغ ب من گفته بود مرخصی بدون حقوق گرفته بعد دوسال متوجه شدم دو خانه داشتیم یکی از خانه هارو فروخت باز بدون اطلاع من خانه ای ک در ساکن هستیم در عوض کار برای یک شرکت وکالت داد و مبلغی ب عنوان قرض گرفته بود باز بدون اطلاع من در سال98 هفته گذشته مامور تخلیه اومدن و گفتن خانه ب مزایده گذاشته شده شما صاحب خانه نیستید،اکثر شبها خونه نمیاد خرجی ب موقع نمیده اهل رفت و آمد نیست بی نهایت دروغگو،نسبت ب بچه و خونه کاملا بی مسئولیت زندگی رو برای من فرزندم خیلی سخت کرده ،با توجه ب این موارد آیا دادگاه حق طلاق بها زوجه میدهد؟آیا میتوانم حضانت پسرم را بگیرم یا خیر،متشکرم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

زن برای طلاق باید عسر و حرج خود در زندگی مشترک را اثبات نماید موارد مذکور خیلی مورد توجه دادگاه قرار نمی گیرد پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
هر چند حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است لکن احتمال اخذ حضانت فرزند برای شما وجود دارد.
می توانید دادخواست نفقه خود و فرزند مشترک را تقدیم دادگاه نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله در نظر میگیرد ولیکن باید اثبات کنید حضانت بچه تا سن بلوغ با پدر بعد از آن خودش انتخاب میکند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا معتاد شده، شما ابتدا باید شکایت ترک انفاق کنید بعد مطالبه نفقه بعد مطالبه مهریه تا پولها را بیشتر این خرج نکرده ازش بگیر
اگر حکم نفقه آمد و نداشت بدهد میتوانید طلاق بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرف اینها دلیلی برای طلاق نیست.دادخواست مطالبه نفقه دهید ومهریه رو به اجرا بگذارید تا اهرم فشاری برای طلاق باشد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
درصورت اثبات شرایط سخت و غیرقابل تحمل حق طلاق برای زوجه بوجود میاد.درصورت اختلاف در حضانت ونگه داری فرزند مشترک دادگاه به مصلحت فرزندتعیین میکنه پیش چه کسی باشه

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درمورد درخواست طلاق ابتدا باید موارد عسروحرج(سختی ومشقت) رابرای دادگاه اثبات کنید.
حضانت در صورتیکه پدر صالح نباشد و به مصلحت طفل باشد، دادگاه میتواند بشما واگذارکند.
همچنین جهت مطالبه نفقه خود وفرزند ومهریه نیز می توانید اقدام کنید.