مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

بنده برای خانمم دادخواست تمکین دادم کارشناس دید و رای داد که شرایط زندگی مهیاست. وکیل خانمم اعتراض زدن قراره 3 تا کارشناس بیان مقداری از جهیزیه خانمم داخل خونست و باقیش به علت اینکه مستاجریم خونه پدش مونده تا از بین نره.وسایل ضروری مورد نیاز زندگی رو12 سال زندگی مشترک با پول خودم خریدم تکمیل کردم . خانم بنده می تونه به دروغ ادعا کنه که مقداری از وسایل رو طی زندگی خودش خریده یا مدرک و کاغذ صوری تهیه کنه؟همسرم خانه دار بودن و شاغل نبودن .ادعای دورغ ایشون تاثیری در نظر کارشناسان دارد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ادعای ایشان تاثیری درکارشناسی ندارد. میبایست جداگانه طرح دعوی و ادعای خویش را اثبات نمایند