مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی تخریب فحاشی توسط داور منتخب وکیل

با سلام و وقت بخیر
در مراجعات مکرر جهت پیگیری پرونده ملکی و با هماهنگ قبلی به دفتر وکیل و دتور که در همانجا میباشذ مراجعه کردم و در قبال پاسخگو و پیگیر نبودن پرونده توسط وکیل از طرف داور مورد اسیب روحی جسمی و... الفاظ رکیک شدم و با توجه و به اسناد و مدارک پزشکی قانونی و شواهد محکمه پسند نامبرده محکوم گردید نامبرده ... مشهور به داوری اهل... در ......... ضمنا مجوز نامبرده قبل قرار داد من از اعتبار قانونی ساقط گردیده بوده ایا میتوانم عزل و جرح داور را بنایم.