مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 215 قانون مجازات اسلامی در مورد مالیات

با سلام
حکم برائت من از اینکه از سند جعلی ( وکالتنامه جعلی ) استفاده کردم و باری از گمرک ترخیص کردم الان مالیات میلیاردی برای طرف اومده گرفتم
البته فقط وکالتنامه ای که دست من رسیده جعلی نبوده از خیلیا هم شکایت کرده دادگاه به همه حکم برائت داده
ولی پشت بندش نوشته
در راستای اعمال ماده 215قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 حکم به انعدام وکالت نامه های مجعول بشرح نظريه کارشناسی صادر می نمايد.
نظریه کارشناسی هم این بوده که وکالتنامه توسط ما جعل نشده
یعنی اون وکالتی که جعلی بوده حذف شده و وجود ندارد؟
خب تکلیف اون مالیات و دارائی ها چی میشه؟ من باید دارائی و مالیات اون باری که ترخیص شده رو پرداخت کنم ؟

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام وکالتنامه وقتی باطل بشه اگر شما حق العمل کار باشی دیگه اینجا وطیفه ای نداری و مسوولیتی نداری

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرداخت مالیات بر عهده مالک بار است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نیازمند بررسی دقیق و مشاوره است
بدون رؤیت یا پرسش و پاسخ
سوالات طولانی در رشته حقوق و عالیه
هیچ گاه پاسخ شایسته و کامل دریافت نمی نمایند