مشاوره حقوقی رایگان - افترا

با سلام . همسایه ما در واتس آپ گروه ساختمان به مدیر ساختمان عنوان کرده که

"100 تومان بابت تعمیر پمپ آب پرداخت شده , پمپ آب دستکاری شده متاسفانه "

در ساختمان کلا 4 واحد هستیم که در آن زمان دو تا واحد از ساکنین ساختمان مسافرت بودند, ما و طبقه بالایی حضور داشتیم .به علت بحث هایی که از قبل با واحد 4 داشتیم پسر ایشون که وکیل دادگستری هستند در گروه هدف شون این بود که شخصیت ما را جلوی همسایه ها خرد کنند و به ما افترا زدند و من در یک پیام صوتی در گروه عنوان کردم که

"خودشون مردم آزار هستند فکر می کنند مردم هم مثل خودشون هستند و پسرشون زر مفت میزنند ."

پسرشون اضهار نامه ای برای ما فرستادند که اگر دوباره حرف رکیک بزنید از ما شکایت خواهد کرد

آیا ما میتوانیم برعلیه این آقا که در گروه ساختمان افترا زدند یک اظهار نامه در ثنا برای ایشون بفرستیم دال بر اینکه هم افترا زدن و هم تهدید به شکایت ؟

فقط در حد یک گوش مالی که فکر نکند فقط خودش چون وکیل هستند می تواند هر کاری بکند .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده بنظر جرمی واقع نشده است

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
اگر افترا یا توهین نمودن امکان شکایت است

مهدی ریحانی سجهرود

جناب آقای مهدی ریحانی سجهرود :

درود
افترا یعنی عمل مجرمانه ای را به کسی نسبت دادن و آن عمل ثابت نشود
تهدید هم زمانی بهش ترتیب اثر میدن که عناصر مجرمانه ثابت شود صرف شکایت از شما جهت گرفتن حق حقوق تهدید محسوب نمیشود ولی شما یک اظهارنامه ارسال کنید و ایشان را به اعمالی که خلاف قانون و توافق همسایه است مطلع کنید