مشاوره حقوقی رایگان - سفته

بنده 50 میلیون طلب داشتم بابت سفته و مول نقدی که داده بودم 2سال پیش
و جلب هم کردم بعد مدرش جواز بیمه پاسارگاد گذاشت و آوند بیرون اعسار زد اعسارش رد شد و تجدید نظرش هم رد شد آیا دوباره باید جلب کنم یا از طریق جواز پدرش اقدام کنم . والان بهم میگه من میرم زندان و دوباره اعسار میزنم . اینجوری من هیچوقت به پولم نمیرسم که . چیکار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق جواز اقدام کنید تاوی را تحویل دهد. ولی بعد از تحویل اگر پرداخت نکند، به زندان میرود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی محکوم علیه را نمایید
و اگر پرداخت نکرده درخواست جلب محکوم علیه را نمایید