مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن سفته حسن انجام کار

سلام و وقت بخیر
ده ماه هستش ک در سالن زیبایی کارکردم قرارداد یکساله داشتیم،من از این یکسال ده ماه رفتم سرکار
دو ماه به قراردادم بنابرمشکلاتی که در سالن داشتم دیگ نرفتم
کارفرما سفته ای ک من امانت داده بودم را ب اجرا گذاشتن علاوه برآن حقوق ماه آخرمم ندادن
ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنید ک چکارکنم آیا میتونم شکایت کنم بابت سفته که دروجه ضمانت دادم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر در قراردادتان سفته بابت حسن انجام کار بوده که شماباید طبق همان قرارداد عل می کردید ویکسال سرکار میرفتید یا رضایت کارفرما را می گرفتید شما به تعهداتتان عمل نکردید اوهم اجرا گذارده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید شکوائیه کیفری خیانت در امانت را مطرح نمایید
و شما باید اثبات نمایید که سفته امانت بوده و از بابت حسن انجام کار است