مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن سفته حسن انجام کار

سلام
3 ماه در بیمارستانی به عنوان کارورز بدون حقوق کار کردم از 7 فروردین 1402 به مدت 6 ماه قرارداد بستیم..سفته به مبلغ 30میلیون از ما گرفتن در سفته قید شد که بابت حسن انجام کار میباشد اما کپی یا رسید سفته را به ما ندادند..بعد یک ماه به علت درگیری و امتناع از دادن حقوق ما را اخراج کردند. از طریق اداره کار پیگیری کردیم در رای هیئت تشخیص نوشتند علت قطع همکاری اخراج بوده و کارفرما مکلف به پرداخت تمام حقوق ما شد ...حتی در دادخواست قید شد که امتناع از سفته های امانی... بعد از مدتها پیگیری سفته را ندادند به ایشان گفتم اگر ندهید از طریق مراجع قانونی استرداد میزنم...جواب ندادند و بعد از 3 روز پیام آمد که کارفرما مطالبه وجه سفته کرده... چی کار باید کنم؟ راهنمایی کنید لطفا ممنونم...

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

با سلام شما باید برای ایشون اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته امانی ارسال می کردید و در حال حاضر شکایت خیانت در امانت مطرح کنید با استناد به شهادت شهود و رای هیئت تشخیص و سایر ادله. و با استناد به شکایت کیفری خیانت در امانت در پرونده حقوقی مطالبه وجه سفته ، تقاضای صدور قرار اناطه (توقف پرونده) بدین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما خودتان زمانی که سفته را خریدید می‌بایست از روی او کپی بگیرید خب کارفرما بهتر به شما کپی که نمی‌دهدشما الان دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید در شعبه رسیدگی کننده به موضوع دفاع نمایید ولی اصل بر پرداخت سفته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر کارفرما دادخواست مطالبه مبلغ سفته ضمانتی را نماید جرم کیفری است
بلافاصله شکوائیه خیانت در امانت مطرح نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه خیانت در امانت را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.