مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه واریز شده

با سلام
فردی چند سال پیش مبلغی را واریز کرده به حسابم از طرف فرد دیگر که من از آن فرد طلب داشتم.
اکنون فرد واریز کننده بعداز چهارسال مدعی است که آن فرد قرار بوده کاری برای من انجام بده و انجام نداده و اکنون در دسترس نیست و تهدید کرده‌است که از تو شکایت می‌کنم.
با این فرد واریز کننده و مدعی چه کار باید کرد؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام امکان اینکه دادخواست مطالبه وجه بدهد هست و شما از کسی که پول میخواستین باید به عنوان شاهد بیاورین

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با فرض طرح شکایت میتوانید جلب ثالث را بخواهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ادعای خود را باید بتوانی در صورت طرح دعوی اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و اعلام کنید اگر قرار بود ماری انجام بشه چرا در طول این چند سال موضوع را پیگیری نکرده است.
اگر برای اثبات ادعای خود مبنی بر اینکه از طرف شخص دیگری پرداخت کرده شاهد دارید می توانید به دادگاه معرفی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شخص دین را از طرف دیگری پرداخت کرده است می‌تواند به طرف مقابل دادخواست بدهد