مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد پرداخت وام مضاربه ای

سلام وقت بخیر
من یک سال قبل یک وام 75 میلیونی مضاربه ای از بانک رسالت گرفتم ک 6 ماهه باید پرداخت میکردم
نزدیک 7 ماه هست ک از موعد پرداخت گذشته و تمدید هم نکردم
سود وام و جریمه ب چ صورت حساب میشه
گفتن ی درصد سود کل هست و سر سفته ک 100 میلیون گرفتن برای ضمانت هم ماهانه سود میگیرن
میخوام بدونم علاوه بر مبلغ خود وام میشه برای سفته ضمانت هم سود گرفت

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ااصولا گر سفته را اجرا بگذارند از تاریخ مطالبه وجه سفته به مبلغ سفته خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ سود را می‌بایست به شعبه بانک مراجعه نمایید تا برای شما محاسبه نماید با توجه به قراردادی که فی مابین داشتید