مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مال غیر

سلام خانه ای رافروشنده به دونفر فروخته وبرای مشاوراملاک هم بااتهام عدم درج صحیح پلاک ثبتی ونیز عدم رویت سند درمبایعه نامه به اتحادیه ووزارت صمت شکایت کردیم که تاکنون نتیجه نگرفتیم .باتوجه به اینکه برای فروشنده وکیل گرفتیم ولی میگن که مسدودی کد ملی امکان نداره برای جلب فروشنده ایا درسته؟ واینکه برای بنگاه به کجا برای رسیدگی مراجعه کنیم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درمرحله رسیدگی خواسته شما معمولا اجابت نمیگردد. وباید بعد از صدور رای قطعی اقدام کنید تادر صورت موافقت دادگاه اقدام گردد.
برای بنگاه، به اتحادیه، اتاق اصناف، سازمان تعزیرات میتوانید مراجعه کنید