مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

من از خیابان فرعی به اصلی رانندگی میکردم که فرعی تموم شد بعد طی حدودا صدمتر در خیابان اصلی در مسیر مستقیم نیسان از بغل به من خورد که فقط گلیر سمت راننده رو اسیب زد افسر راهنمایی بدون توجه به حرف من فقط گفت فرعی به اصلی مقصر شمایید به نظرتون درسته من فرعی رو رد کرده بودم و مثل بقیه در خیابان اصلی بودم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید خسارت طرف مقابل را پرداخت نکنید و ایشان طرح دعوی در دادگاه کند. بعد از آن اقدام به اعتراض و درخواست کارشناسی مجدد کنید.