مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سفته

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم طرف معامله تعدادی سفته بابت خرید به شرکت ارائه داده اما موقع تحویل کالا فروشنده منکر گرفتن سفته ها شده و الان مشخص نیست سفته ها دست کی افتاده حالا میخام بدونم صاحب سفته باید چه اقدامی کنه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، خریدار به ازای ثمن کالا و معامله ، سفته به فروشنده پرداخت نموده است و اگر خریدار کالا را تحویل گرفته تکلیفی ندارد تا ثابت کند به جای پول ، سفته به فروشنده پرداخت نموده است و این بر عهده فروشنده بعنوان مدعی است که ثابت کند وجه کالا دریافت نشده است . صحیح این بود که خریدار رسید ارائه سفته ها را از فروشنده دریافت می نمود تا باب طرح هر گونه ادعایی را در این زمینه مسدود نماید .