مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل با دو قرارداد و دو مبلغ حق الوکاله

سلام
من یه وکیل گرفتم 20 درصد از مهریمو خواست ولی اونو به سکه تبدیل کرد نوشت و من ندونستم برای فرار از تخلف این کلاه سرم رفته و نوشته در صورت صلح و سازش و عزل و ... تمام 34 سکه باید پرداخت بشه و داور هم آقای فلانی خواهد بود. ظاهرا آقای فلانی هم دوستشه. الان پاشو کرده تو یک کفش که سازش کن و من قبول نکردم ایشون قهر کرده و گفته بقیه کاراتو خودت انجام بده!!! هم نوشته اگه سازش کنی همه 34 سکه رو برمیدارم و هم مجبور به سازش میکنه. مجبور شدم یه وکیل دوم گرفتم اونم 300 میلیون خواست ظاهرا تو قرارداد ایشون هم کلاه سرم رفته و ندونستم و ایشونم میگن سازش کن!
با توجه به اینکه وکیل دوم هم دو قرارداد دارد و در قرارداد الکترونیکی حق الوکاله 500 هزار تومن هست اما در قرارداد دستی 300 میلیون هست و در دستی اشاره ای به عزل نکردند، آیا اگه عزلشون کنم کدوم حق الوکاله رو باید پرداخت کنم؟ 300 میلیون یا 500 هزار؟
الکترونیکی معتبره یا دستی؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد دستی متمم قرارداد الکترونیکی است و هر دو معتبر هستند

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.قراردادخصوصی بین شما معتبراست لیکن ظاهراً چنانچه ایشان راعزل کنیدبایدبه نسبت کاری که ایشان انجام داده حق الوکاله پرداخت کنیدواگرپرونده به اجرای احکام رسیده رویه براین است که کل حق الوکاله قراردادخصوصی رابایدبپردازید.بایدمدارک ملاحظه شوند.