مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

با سلام اینجانب از باب پرونده ضرب و جرح عمدی بابت چند کبودی و تورم محکوم به پرداخت دیه شدم. رای صادره براساس شهادت پدرش و لوث. قسامه بوده و با اتیان سوگند محکوم شدم و رای قطعی شده است. در حالی که من او را نزدم و برای من پاپوش درست کرده است. ایا من میتوانم درخواست اعاده دادرسی کنم. چون جرح انجام نشده و فقط ضرب بوده. ایا خلاف بین شرع است. یا خیر. ایا لوث فقط در قتل و جرح است. یا شامل پرونده من میشود. خواهش میکنم راهنماییم کنید چون بیگناهم. باتشکر

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

بله حتما این کار را بکنید و به استناد ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری درخواست خود را به رئیس دادگستری تقدیم کنید.