مشاوره حقوقی رایگان - سند اقرارنامه غیر مالی عقد

سلام. یک ماه پیش دخترم را در دفترخانه عقد دایم کردیم. و سند ازدواج را گرفتیم. الان پیامکی با متن سند اقرارنامه غیرمالی به نام (اسم دخترم) مقر در حال تنظیم است. در صورت موافقت کد اعتبار سنجی را جهت ادامه روند اعلام فرمائید.
کد اعتبار سنجی : ... برایمان آمده. پدر شوهرش کارهای عقد را انجام داده و می گوید این جزیی از روند کارهای دفترخانه است،
آیا درست است؟روند کار همین است؟
با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه اسناد رسمی موضوع را پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضوری به همان دفتر ازدواج مراجعه کنید و سوال نمایید یا با آن دفترخانه تماس بگیرید

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام به هیچ وجه کد رو نفرستید شاید در اقرارنامه قید شده که زوجه کلیه حقوق مالی رو بذل کرده چرا که ازمفاد سند تنظیمی بی خبرید حتما با وکیل هم مشورت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به دفترخانه مربوطه رجوع کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر انجام ندهید احتمالا میخواهد اقرار بگیرد که مهریه را بخشیده ، برید از نزدیک ببینید چیه