مشاوره حقوقی رایگان - مزایده سرقفلی

عرض سلام و خسته نباشید
ایا مغازه ای که سرقفلی میباشد و قاضی حکم مزایده داده است ، قابل مزایده است؟ راهی برای مزایده نشدن وجود دارد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.درحالت کلی خیر. جهت راهنمایی دقیق تر موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصورتی که ملک دارای سند رسمی باشد و بدهکار مالک رسمی عین و سرقفلی ملک باشد و یا مستاجربه صورت رسمی سرقفلی با حق انتقال به غیر به وی منتقل شده باشد، سرقفلی قابل مزایده خواهد بود. درغیراینصورت سرقفلی توقیف خواهد شد ولی فروش آن منوط به رضایت مالک می باشد.