مشاوره حقوقی رایگان - تأمین دلیل

باسلام
پیمانکار کابینت و کمد پروژه ساختمانی هستم که با قراردادی با سازنده ساختمان و توافقی کارگاه خود را در قسمتی از پروژه تجهیز نموده مشغول ساخت و نصب کمد دیواری بودیم که سازنده بدون هیچ دلیلی بواسطه شرکتهای حفاظتی کلیه پیمانکاران و کارکنان را از ساختمان بیرون کرده و جوابگو نبودند دادخواستی مبنی بر تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مطرح کردم که به شورای حل اختلاف ارجاع شد و پس از تعیین کارشناس به اتفاق به محل مراجعه کردیم که مانع ورود شدند و پس از نامه شورا به کلانتری به همراه مأمور کلانتری و کارشناس به محل مراجعه کردیم و مجددا مانع ورود به ساختمان شدند و در آخر شورا به صورت شفاهی به من اعلام کرد که باید دعوی دیگری مطرح کنم و پرونده را مختومه کردند.
سوال: بدون تأمین دلیل با چه استدلالی باید شکایت کنم ؟
سوال: اگر رسیدگی به چنین پرونده ای در صلاحیت شورا نیست چرا پرونده به مرجع اصلح ارجاع نشد و یا حتی بصورت کتبی گزارشات کلانتری و کارشناسی را که دلیلی بر منع ورود به ساختمان می‌باشد ارائه ندادند تا شکایت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
همان پرونده تامین دلیل را همراه با نیروی انتطامی و قفل ساز باید ادامه دهید
تامین دلیل در صلاحیت شورا بوده و به دادگاه ارجاع نمیشود
کپی صورتجلسات مامور کلانتری را میتوانید برابر اصل کرده و داشته باشید .