مشاوره حقوقی رایگان - گذشتن تاریخ ابلاغیه

بنده یه پیامک دریافت کردم مبنی بر اینکه ابلاغیه شما در سامانه ابلاغ قرار گرفت . اینو متوجه نشدم بعدا که متوجه شدم رفتم داخل حساب کاربریم سه روز وقت داده بود و نوشته بود در صورت عدم حضور شکایت شما بلادلیل تلقی میشود و وقتی هم که ابلاغیه رو باز کردم زمانش گذشته بود و فقط دوساعت مونده بود ک ب دادگاه نمیرسیدم
این اولین باره که اینجوری شده الان دوباره ابلاغیه میاد برام یا باید مراجعه کنم ؟ این بی دلیل تلقی شدن شکایت چیه اخه خیلی زحمت کشیدم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دراولین فرصت به دادگاه مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در اولین زمان ممکن به شعبه مراجعه کنید