مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

پدرم خانه پدری خود را در 9 سال پیش با توافق تمام وراث دختر و پسر به طور مساوی بین خود به 7 قسمت مساوی تقسیم کردند و با قرعه کشی حدود مالکیت هر فرد مشخص شد به هر کدام 5 قصب رسید 7 قسمت نامه برای 7 نفر نوشته هر 7 نفر امضا کردند و شورای روستا آنها را تایید کرد و به هرکدام یکی داد پدرم سهم 5 وارث را خریده به غیر از یک عمو که فقط یک قصب از زمین خود را به پدرم فروخت و در حضور شاهد پول گرفت حال بعد از گذشت 8 سال آمده میگوید تقسیم مساوی را قبول ندارد و شکایت فروش مال غیر از پدرم کرده دادگاه قرار اناطه صادر و او را گفته اثبات مالکیت کند الان رفته شکایت اثبات مالکیت کرده پدرم در دادگاه چگونه باید جواب دهد. با توجه به اینکه فرصت یک ماهه او تمام شده و دادگاه رای نهایی را هم صادر کرده که عمویم مالکیت خود را ثابت نکرده الان رفته دعوی اثبات مالکیت کرده است.

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال ابهامات بسیاری دارد و قطعا پاسخ زمانی درست خواهد بود که سوال کامل باشد در شرایط حال هر پاسخی ممکن است باعث گمراهی شما شود .موفق باشید

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

رای دادگاه رو برام در واتس ارسال کنید