مشاوره حقوقی رایگان - جعل و کلاهبرداری

یک سال پیش یک موتور خریدم با برگه اوراقی ستاد اجرای امام بعداز شش ماه بنده بعنوان سارق دستگیر شدم بعد معلوم شد که برگه رو جعل کرده شکایت کردم منع تعقیب خورد اعتراض کردم درخواست کارشناس دادم رای قطعی شدخواستم ببینم میتونم حقوقی شکایت کنم یا راه دیگه ای هست بتونم ثابت کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و باید این ارکان جرم کلاهبرداری را تک تک بررسی کنیم تا ببینم آیا عمل اتفاق افتاده کلاهبرداری است یا خیر حتی ممکن است عملی جرم باشد ولی کلاهبرداری نباشد که در این موضوع می‌توان آن را با جرائمی مثل تحصیل مال از طریق نامشروع ربط داد . گاهی نیز اتفاق میفتد اصلا جرمی اتفاق نیافتاده است و صرفا دعوی حقوقی باید مطرح کرد که این موضوع که دقیق چه موضوعی طرح شود بنابر تشخیص وکیل است که پس از بررسی اسناد و مدارک بصورت دقیق حاصل می‌شود.