مشاوره حقوقی رایگان - شراکت سرمایه از من کار از اون

سلام من خانوم هستم و در یه کارگاه تولیدی پیش یه آقایی کار میکنم حالا اون آقا میخاد یه خط تولید جدید تو کارگاه خودش راه بندازه واسه شروع اون کار من باهاش شریک شدم قرار شد کار با ایشون باشه و سرمایه ای که همش واسه ابزار الات و مواد اولیه صرف میشه با من باشه و سود کار نصف نصف باشه ولی همه اینا لفظی بوده و من تا الان 120 میلیون خرج کردم و فقط دستگاه ساختیم و ابزار خریدیم میخام بدونم من باید از ایشون چه تضمینی بگیرم بابت این سرمایه ای که گذاشتم چون اگه یه روز کارمون تموم بشه و چه من چه اون آقا نخوایم دیگه با هم کار کنیم اون دستگاه ها به درد من نمیخوره میخام بدونم پول من مثلا بعد چند سال باید همون 120 میلیون بمونه یا باید بیشتر بشه ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد ی بین خود تنظیم کنید و تمام شرایط را در قرارداد قید کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حتما قرارداد تخصصی تنظیم نمایید و تمام موارد را در قرارداد شرط نمایید