مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم 7 ساله شیشه و هرویین مصرف میکنه ایا حضانت دخترم رو بعد طلاق به من میدن

سلام زنی 42 ساله هستم 23 سال پیش ازدواج کردم دختر 9 ساله دارم الان 7 سال هست که شوهرم شیشه و هرویین مصرف میکنه بنده خودم خدماتی کار میکنم و مخارج زندگی خودم و فرزندم رو میدم دیگه خسته شدم از این اوضاع درخواست طلاق دادم ایا با وجود نامه از کمپ ترک اعتیاد دوره طلاق طولانی مدتی پیش رو دارم و اینکه حضانت دخترم رو به من میدن با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مدت بستگی به روند پرونده دارد .
دخترتان به سن بلوغ رسیده، خودش تصمیم میتواند بگیرد باشما زندگی کند یا پدرش.

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، در خصوص حضانت با توجه به اینکه دختر شمابه سن بلوغ رسیده ، موضوع حضانت مطرح نخواهد شد.