مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام. پدریزرگ من قبل از فوت یک بابا زمین وچنتا خانه داشت به هرفرزند تقسیم کرد ولی بر روال دختر کمتری پسر بیشتری بعدازفوت ایشان دایی بزرگم تمام اعضای خانواده را ب دفتر اسناد رسمی بردند واز همه ایشان امضا گرفتند ولی من همراهشان نبودم شنبدم که گفتن به مادرم برگه ای داده شده که امضا کند ومتن برگه این بود که اینجانب ...حق هیچگونه ارث ومیراثی ندارم ...مادرم هم امضا کرده ...مادرم بیسواد وناشنوا است ...مادربزرگم هم در قید حیات است
آیا بعدازسالیانی که مادربزرگم فوت شدند ومیخواستند منزل پدربزرگ را تقسیم کنند به مادرم چیزی تعلق نمیگیرد؟
و همچنین یکی از دایی هایم معلول ذهنی است ودارای یک باب آپارتمان و یک تکه زمین که باز پدربزرگم ب عنوان ارث بهش داده ایا بعدازفوت دایی ام این منزل اگر به فروش رود باز به مادر من چیزی تعلق نمیگیرد؟ مادرم نمیتواند شکایت کند؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح شکایت وجوددارد. موضوع جهت راهنمایی دقیق تر نیازمند بررسی اسناد ومدارک است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر سهم الارث مادر شما باید پرداخت گردد
بله ماترک به وراث دایی خواهد رسید