مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه

من دو تا خواهر دارم با خواهر بزرگترم از پدر جدا و از مادر یکی هستیم خواهر بزرگترم دختر عمومه و پدرش شهید شده و با خواهر کوچکترم از مادر و پدر یکی هستیم
مادرمون وقتی زنده بود 18 تومن که توی بانک داشت رو ریخت توی کارتش و کارتشو داد دست من گفت هرکاری دوست داری با این پول بکن مال توئه منم پول رو ریختم توی کارتم و همشو خرج کردم و حقوقم که می گرفت کارتشو میداد که بخشی از اونو بریزم روی کارتم و خرج ماهیانه کنم
حالا مادرمون فوت کرده و بابام انحصار ورثه انجام داده و کارت بانکی های من و اون مرحوم رو برده تا بفهمه اون پول ها چجوری خرج شدن حتی منو تهدید به قتل کرد
شنبه قراره منو با خودش ببره دادگاه یا دادسرا
قاضی چه حکمی به من میده؟ آیا من مجرمم؟
من دخترم و 23 سالمه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. برای شما مشکلی به وجود نمی آید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

برداشت از کارت بانکی مادرتان تا زمانی که در قید حیات بوده و رضایت داشته مشکلی نیست ، لیکن بعد از فوت ایشان هرگونه برداشت از کارت ایشان بدون رضایت سایر وراث خلاف است .