مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در باز خودرو

سلام من پارک کردم در سمت راست خودرو بقل جدول در باز کردم خیلی کم کمتر از 40 سانت خیابان که سه تا ماشین رد میشن راه داشت جاده خلوت بودماشین باسرعت اومد زد به بازوی خودروی من بقل نه بازو که حتی گیلگیر اسیب دید افسر مقصر من دونست حتی ماشین نگاه کرد ایا شکایت کنم میتونم موفق بشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.حق اعتراض به نظریه کارشناسی درصورتی که مورد قبول شما نیست رادارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.