مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به نام خود با وکالت نامه

سلام خسته نباشید 6سال پیش من به اتفاق خواهر وبرادرم و مادر برای تجمیع و نوسازی ملک پدری به برادر کوچکترمون در دفتر خونه وکالت کاری دادیم که امر ساخت ساز والباقی مراحل قانونی وشهرداری رو به سر انجام برسونه بعد از گذشت 6سال متوجه شودیم برادر کوچکتر مون اپارتمانی که ملک پدری روکه مادرمون در ان ساکن هست ومتراژ 86متر میباشید رو به نام خودش ثبت کرده وما هیچ سهمی از ملک فوق نداریم ودر ضمن ایشان باید طبق قرارداد باید 120متر مربع باید تحویل مادرمون میداد که فقط 86متر رو فعلا ساکن میباشد ما الان به کجا وبا چه شرایطی شکایت بکنیم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سیده ساجده محمودزاده سیستانی

سرکار خانم سیده ساجده محمودزاده سیستانی :

سلام و احترام
باید متن دقیق وکالت نامه بررسی شود و راهکار مناسب خدمت شما ارائه شود و بر اساس گواهی انحصار ورثه و تاریخ وفات میتوان اقدام حقوقی انجام داد و جای نگرانی نیست. برای کسب راهنمایی بیشتر میتوانید با بنده تماس حاصل فرمایید.
و از طریق عضویت در کانال ایتا به ایدی زیر میتوانید ارتباط برقرار نمایید.
safir_edalat@

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برادر شما از جانب همه وکالت نداشته است ‌بایست بررسی شود که به چه صورت این اقدام انجام شده است آیا جعل صورت گرفته که می‌توانید شکایت کیفری انجام دهید یا دادخواست ابطال سند را بخواهید