مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی مغازه تجاری

باسلام و تشکر از وقتی که میگذارید
درسال 67 پدر بنده سرقفلی مغازه نانوایی را خریداری کردن بعد از اینکه پدرم فوت کرد بنده تا حالا در مغازه کار میکنم تا حالا چهار بار مالک عوض شده مالک آخری سال 90 ساکن شدن بعداز چندبار موفق نشدیم ماهیانه سرقفلی را به ایشان بدهیم هیچ نوشته ای هم بین ما ومالک نیست حالا اگر مالک بخواهد میتواند برای ما مشکل ساز شود
ممنون از پاسخگوی شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
طبق قانون موجر و مستاجر ، مستاجر مکلف است که اجاره بها سرقفلی را به مالک پرداخت نماید
و در صورت عدم پرداخت اجاره بها ، مالک میتواند دادخواست تخلیه و فسخ قرارداد سرقفلی را مطرح نماید
و