مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

سلام من جوانی هستم 19 ساله که با ماشین پدرم می زنم به ماشین منطقه آزاد و برای افت قیمت میره شورای حل اختلاف برای ام شکایت می کنه که الان رای صادره خسارت برایم دوازده میلیون بریده من هیچ پولی ندارم بدهم محصل هستم الان هم بیست روز طوی ابلاغیه وقت دادن پرونده باز هست بعد تصویب میشه شکایت کنده وکیل گرفت برای خودش حتی پول وکیل هم داره می انداز به گردن من . من از روی عمدی هم نزدم اش ترمز گرفتم زمین لیز بود اصلا عمل نکرد فقط کشیده شد خوردم به پشت ماشین اش الان فقط می خواهم بدونم من که ندارم پولی را بابت خسارت بدم دادگاه با من چه می کند قسط بندی هم بکند توان دادن اش هم را ندارم بدهم درصورتی که اگر خودشان تعیین کند توان دادن را ندارم لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید. دلایل و ضمائم دادخواست اشتشهایه و لیست اموال است. به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر رای قطعی نشده میتوانید اعتراض کنید.افت قیمت تا سقف تعهدات مالی بیمه نامه از شرکت بیمه قابل مطالبه است.جهت راهنمایی بیشتر میتوانید با بنده تماس بگیرید.