مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام خسته نباشید ببخشید من جمعه تصادف کردم ماشین زد بهم عابر بودم و دندونم شکست و از ناحیه بینی ک تازه دوماه بود عمل شده بود آسیب دید
بقیه نواحی بدن ام )فک و گردن ب شدت درد میکنه) چقدر طول میکشه تا کارهای پزشکی قانونی انجام بشه و من دندون و بینیم رو درست کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به نظریه پزشکی قانونی و روال رسیدگی دادگاه از نظر حجم پرونده ها وغیره دارد. معمولا زمان براست. می توانید از دادگاه بخواهید تا مبلغی را علی الحساب از بیمه فرد مقصر برای شما طلب کند

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
مدت زمان قابل پیش بینی نیست اول شکایت رو مطرج کنید بعد پیگیر باشید حداکثر یکسال در نظر بگیرید