مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه سند رسمی

سلام یک واحدی از ساختمان سه طبقه را خریده ام در سال 97 زمین سند رسمی داره ودر قولنامه آورده شده در وقت مشخص سند بنام خریدار بزنه متاسفانه به دلیل بدهی فروشنده از بابت ساخت اضافی از قبیل مغازه و... در ساختمان و عدم پرداخت جریمه شهرداری آن تاکنون اقدامی برای سند نکرده است چکار کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.میتوانید الزام ایشان را به اخذ پایان کار، تنظیم سند و تسویه دیون از دادگاه بخواهید.

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار به وکیل مراجعه و مستندات خود را ارائه نمایید باید هرچه سریعتر علیه ایشان اقدام قانونی نمایید.