مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بها

سلام خسته نباشید بنده مغازه ای رو اجاره کردم ولی الان بعد هشت ماه متوجه شدم مغازه کاربری تجاری ندارد ومسکونی هست به مالک گفتم مالک هم برای اذیت بنده گاز مغازه رو قطع کرد وکنتور بنده رو با خودش برد مغازه ساندویچی هست وبه همین دلیل نمیتونم کار کنم اظهارنامه دادم ولی باز گاز رو وصل نکرد وبعدش رفته بابت اجاره شکایت کرده میگه باید اجاره رو بدی چه گاز باشه چه نباشه نمیخوای بیا کلید رو بده بعد برو شکایت کن ازم الان با اینکه گاز قطع هست و مغازه رو بستم باید اجاره بهارو بدم یا نه چون امکان انتفاع از ملک رو ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد بنظر باید اجاره دهید
یا تخلیه کنید و اجاره را اقاله نمایید.
یا
دادخواست فسخ دهید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دو راه دارید یا ایشان را الزام به تحویل مورد اجاره با اوصاف قرارداد نمایید یا اینکه قرارداد را فسخ نمایید