مشاوره حقوقی رایگان - تصرف حریم نهر توسط همسایه مجاور

با سلام مدت شش ماه هست ملکی در شمال دارم در غیاب من همسایه حریمی که برای نهر گذاشتم تصرف و نهر مشترک بین ما هم به زمین خود الحاق کرده و میگوید دیگر هیچ حقی نداری برای لایروبی نهر نمیتوانم اقدام کنم اب بالا امده و به منزلم سرایت کرده شکایت کردم اول حکم جلب صادر شد پس از پنج ماه حالا منع تعقیب ان صادر شده چرا و به چه علت ممنون و تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید مدارک و قراردادهایتان رویت گردد و بستگی به دلایل و مدارک ارایه شده دارد در هرحال بهتر است به یک وکیل با در دست داشتن مدارک مراجعه و مشاوره نمایید که اگر حق و حقوق ارتفاقی دارید پیگیری نمایید