مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی

سلام خسته نباشید ببخشید من دوعدد گوشی موبایل از یک فروشگاه اعتباری از دم قسط خرید کردم یکی از سامسونگ a14 حافظه داخلی128 رام4واون یکی هم سامسونگa23حافظه داخلی 64 را4قیمت گوشی اولی بیرون نقد پنج میلیون ششصد بود گفتن هفت میلیون قیمت گوشی دومی بیرون شش میلیون پانصد بود گفتن نه میلیون پانصد بعدش گفتن شارژر نداره یک میلیون بعدش دوتا قاب با گلس هفت صد هزار تومان بعدش با قسط بیست و چهار ماه ماهی یک میلیون صدو هفتاد هزار جمع کل میشه بیست وهفت میلیون صدو هفتادمن میتونم ازشون شکایت کنم قیمت شارژ سیصد هستش یک میلیون حساب کرده بعدش گوشیهارو هم نصبت به قیمت بازار پنج میلیون پانصد بیشتر حساب کرده دوتا گوشی با شارژر قیمت نقدش میشه یازده میلیون سیصد هزار ولی این فروشگاه قسطی 24ماه بیست وهفت میلیون صدوهفتاد هزار حساب کرده شکایت کنم دستم به جای بند هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید
به تعزیرات حکومتی مربوطه مراجعه کنید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود:
بله.
به اداره تعزیرات مراجعه کنید و راجع به گرانفروشی شکایت کنید یا ابتدا به صنف فروشنده مراجعه کنید موضوع را در مورد صاحب پروانه کسب مطرح کنید اگر حل نشد تعزیرات پیگیری می کنند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

علاوه بر تعزیرات می‌توانید اگر دچار غبن فاحش شده‌اید اظهارنامه فسخ ارسال و سپس دعوی اثبات فسخ را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع خود را از طریق تعزیرات حکومتی پیگیری کنید